VEZETTÉL MÁR, ÚJ AUTÓT?

 

 

ÉREZTED MÁR EGY ÚJ AUTÓ ILLATÁT?

 

 

 

EL TUDOD KÉPZELNI, HOGY AZ ÁLMAID AUTÓJÁT VEZETED?

 

Milyen érzések kavarognának benned, ha tudnád, hogy menned kell az autószalonba, mert azt várják Tőled, hogy mond meg milyen extrák legyenek az új autódban, amit kulcsrakészen, az igényeidnek megfelelően, néhány nap múlva átvehetsz?

 

Örömmel fogadnád azt a pillanatot, amikor a kormánynál ülve büszkén kigördülsz a szalonból, és ezentúl bárkinek azt mondhatod, hogy "EZT AZ AUTÓT, három évig díjmentesen, a kedvem szerint használhatom"?

 

Fokozná az örömödet, ha tudnád, hogy az általad kiválasztott, újonnan használatba vett autót, három év után, nevetségesen alacsony összegért, meg is veheted ha akarod?

 

Ha igen, akkor érdemes megismerned a
SEN World Group cég által indított V.I.P. autós programot.

 

Ez a V.I.P. program, a SEN negyedik divíziója, aminek a keretében a jövedelemszerzésen kívül, hozzá lehet jutni, a megújuló autóhasználati jogokhoz is.

 

AUTÓS V.I.P. PROGRAMUNK,
SZEMLÉLETMÓD VÁLTÁST IGÉNYEL

 

 

Mi azt mondjuk a SEN klubtagoknak, az új autóval kapcsolatban, hogy:

 

„Használd, ne birtokold!”

 

Könnyebb lesz ezt az ajánlást elfogadni és megérteni, amennyiben tisztában vagyunk a következő ténnyekkel.

 

A SEN V.I.P. programjában lehetőség van arra, hogy három évente – egyre magasabb értékű – új autóba üljön át, az, aki megteszi a szükséges lépéseket, ennek a jogosultságnak az érvényre juttatásáért.

 

 

 

 

Most kérlek, lassítsunk egy pillanatra, mert van egy régi mondás miszerint:

 

Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér.”

 

Tudom, nehéz megszívlelni ebben a régi mondásban rejlő bölcsességet, amikor olyan ingerek érnek, amik a vágyainkra hatnak. De nem lehetetlen, ha a pénzügyi tudatosságunk eredményeként, okos, intelligens emberhez méltó módon hozunk döntéseket.

 

A döntés előkészitéskor, gondolkodj „autó-előtakarékossági programban.”

 

A bizalom és a rendszerismeret birtokában mi már tudjuk, hogy amikor beneveztünk SEN klubtagként, a cég autós programjába, akkor tulajdonképpen, olyan helyzetbe kerültünk, mint az a személy aki, a pénzét a hónap elején, különbőző célokra elkülőniti.

 

Ilyen tudatos döntést, azok szoktak hozni, akik ezzel a módszerrel, tartalékot képezve, a valóban fontos céljaikat garantáltan el akarják érni.

 

Mi is megtakarítás képezünk, mégpedig a SEN webirodánkban, erre elkülönített fiókban, hogy ezentúl valóra válhasson az a célunk, hogy háromévesnél fiatalabb autókat vezethessünk, és ne kelljen azért saját zsebből fizetni.

 

Az autó használatbavételének időpontját, tudatos cselekvéssel előbbre lehet hozni.”

 

Velem tartanál, ha azt mondanám, hogy segítek időt nyerni? 

Akarod, hogy amíg megszerzed az első új autód használati jogosultságát a SEN-nél, addig azt is megmutassam Neked, hogy melyik úton haladj, hogy örömmel megkereshesd még egy új autó árát is?

 

LEHETSZ ÜZLETKÖTŐ,
LEHETSZ KEZDŐ INTERNETES MUNKÁS, 
LEHETSZ PROFI NETWORK MARKETINGES HÁLÓZATÉPÍTŐ. 

 

 

Az üzletkötők, átlagon felüli jövedelem érdekében, a direkt értékesítés területén szerzett tapasztalataikat kamatoztatják, mert a SEN-nél nagy pénz van az autós dívizióban.

A kezdő munkatársaink is, olyan támogató rendszerhez férhetnek hozzá, ahol a szakmai fogások is feltárulnak, hogy megelégedetten tudják nyugtázni a sikereiket.  

A Network Marketines szemléletmóddal rendelkező hálózatépítők, egyre kevesebb időráfordítással, fokozatosan növekvő passzív jövedelem érdekében kezdik el a csapatépítést. Amivel azt is elérik, hogy sokkal hamarabb megkapják az autó használati jogosultságot.

A SEN történetében van olyan személy aki 4 honap alatt hozzájutott az új autóhoz.

 

A SEN V.I.P. programmal a célodat, stresszmentesen elérheted.

 

Az átlagon felüli jövedelmet, sikert-sikerre halmozó csapathoz való tartozás érzését és annak a célnak az elérését, hogy a lehető leghamarabb használatba vehesd, álmaid autóját. Akkor fog stresszmentesen valóra válni számodra, ha megérted azt, hogy MIT, MIVEL, és MIÉRT, pont úgy csináljuk.

 

Miért? Van aki egy Lexus LC 500 miatt kezd el velünk dolgozni.

 

Mert, lenyügözte a látvány. Mert, felemelő érzést akar átélni. Mert az élmény...

 

 

Van akinek az álmai autója, presztízs kérdés. Azt, hogy ezzel kapcolatban hogyan érzel, amig nem beszélünk szemlyesen, nem tudhatom. De, mivel most, online kommunikálunk, ezért Te, őszintén válaszolhatsz önmagadnak, - még a következő kérdésre is.

 

Neked megvan a MIÉRT-ed?

 

Ha IGEN, akkor javaslom, rakd össze a teljes képet és érd el a célodat.

 

A célodat elérheted velem, vagy nélkülem is, a SEN-nél. Ezt Te döntöd el. 

Az azonban biztos, hogy amennyiben az ajánlásommal csatlakozol a SEN V.I.P. program autós divíziójához, akkor olyan szponzorvonalba kerülsz aminek óriási jelentősége van egy bináris struktúrában történő elszámolásnál.

 

A teljes kép egyik részlete, a SEN bináris fa.

 

A bináris fa töltöttsége alapján lehet egyértelműen megmondani, hogy mikor fut ki az autós pozíció. A bináris fára tekintve lehet tudni azt is, hogy most már menni kell a szalonba, a boldog SEN klubtagnak, mert eljött az ideje, hogy a saját igényeinek megfelelő extrákkal felszerelt autó összeállitását, az autókereskedő végrehajtsa, és így az új autó átadása zökkenőmentesen megtörténhessen.

 

Az autós pozíció kifutását a következő képpel lehetne szemléltetni:

 

Amikor, 4 db. mini bináris fa telítődik, akkor kerül sor egy új autó átadására a SEN rendszerében.

 

 

Ez a négy 2x2-es mátrix, csak szemléltetés, a valóságban nem így építjük a bináris fát!

 

A SEN IV. alosztályában, azaz a SEN V.I.P. divíziójában, az autó használati jogosultság, különböző elnevezésű pozíciók, együttállása esetén teljesül.

 

Az 1/1 bináris fában elhelyezett, autós pozicíó alsó és felső lábán 256-256 +/- 10% eltéréssel megvalósuló együtállás esetén, az adott pozíció kifutottnak tekintendő. 

 

Ammikor ez valóra válik, akkor jöhet az újjongás, mert az autós pozició kifutásának a pillanatában jön létre, 15.000€ értékben, az autó használati jogosultság, az egyes kategóriában (C1).

 

A SEN rendszerében a bináris fa töltődése, kézi elhelyezéssel, jól átgondolt stratégiai döntésnek megfelelően történik.

 

Saját magunk, a felsővonalunkhoz tartozó személyek, és a saját dírektjeink, illetve a direktjeink direktjei munkájának köszönhetően telítődhet, az első saját poziciónk után létrejövő bináris fa. Ezt a folyamatot gyorsítják a speed-ek.

 

Speed poziciót a következő mértékben ad a rendszer: A 2. V.I.P. mini bináris fa feltöltése esetén, 4 db. grátisz speed pozició jár. A 4. V.I.P. mini bináris fa feltöltése esetén 10 db. grátisz speed pozició jár, az autó használati jog mellé.

 

 

A cég a hivatalos marketing tervében ezt így írta le:

 

"Minden pozíció az első alosztályba kerül be. A Tagok Pozícióinak együttállása határozza meg, a bináris fák közötti tovább jutást. Ezen bináris fák töltődése a Taghoz kapcsolódó hierarchiából ered, vagyis az ide kerülő SEN 6 Pozíciók a Tag és a Tag csoportjába, valamint a Tag felső ajánlói vonalából kerülnek be. A Tag által elhelyezett Pozíció, akkor fog a következő binárisba (alosztályba) tovább jutni, vagyis az adott alosztályból kifutni, ha a Pozíció felső lábán is, és alsó lábán is 3-3 Pozíció van. Az egyes alosztályokban a Pozíció kifutásakor, különböző jutalékokat és ajándékokat biztosít a SEN a Tagnak."

 

Lényeg a lényeg, vagyis az, hogy tulajdonképpen, 4 mini bináris fa felöltését kell megvalósitani annak, aki a kedvének megfelelően, saját zsebből fizetett költségek nélkül, minimum három évente cserélhető új autóval akar közlekedni.

 

A látvány ne tévesszen meg! Mert, lehetséges, hogy a Te álomautód, nem az előző képen látható Volkswagen Polo. 

 

Kérlek, az a látvány se tévesszen meg, amit majd a SEN webirodádba fogsz észrevenni, amikor a saját első autós poziciód megtekintésére szakítasz időt. 

 

Ugyanis, a bináris fát, a SEN által biztosított webirodában, például ilyennek láthatjuk, ha az már elkezdett töltődni, a személyre szóló autós pozíciókkal (AP), és úgynevezett Speed, és Grátisz Seed pozíciókkal:

 

 

Amikor a SEN V.I.P. programban forgalom generálás történik, akkor juttatásként, euró alapú, jováírások sorozata is elindul.

 

Ugyanis, ebben a divizíóban nem csak az autókról van szó, itt a jövedelemek is jelentős mértékűek. 

 

Amikor egy új autóhasználati jogosultság keletkezik, pld. egy Mazda CX-3-ra, akkor ez tulajdonképen a forgalom generálás elismerésének az egyik formája.

 

 

 

 

 

 

A SEN cég értékeli azt amikor a klubtagok új megrendelőket hoznak, mert csak az árrésből tudja kigazdálkodni a juttatásaikat.

 

Azt tudni kell, hogy Euró alapú eszámolás van a SEN-nél.

 

Azt is tudni kell, hogy a SEN, nem  foglalkozik autóértékesítéssel, vagy bérbeadással. A SEN-nél jutalomképpen autó használatot kaphatsz. Az elvégzett munka eredménye egy autó használati jog.

 

Azt is tudni kell, hogy a SEN, internetes eszközök bérbe adásával foglalkozik, és a klubtagjainak megadja a lehetöséget, hogy marketing tevékenység keretei között, népszerűsítsék a céges szolgáltatásokat. 

 

 

A SEN V.I.P PROGRAMJÁBAN MIBŐL LESZ A PROFIT? 

 

 

 

 

A SEN, a saját fejlesztésű hírlevél küldő rendszertét adja bérbe, ennek a nyereségéből finanszírozza a V.I.P. programot, eből van a profit.

Mivel a hírlevél küldő szolgáltatás egy online termék, ezért szép haszonkulcs alapján lehetett az üzleti tervet ellelkészkedni.

 

Figyelembe véve, hogy a cég NETWORK MARKETING szisztéma alapján forgalmazza a termékeit, ezért az ösztönzőit is, az MLM iparágban jó bevált elemekből rakta össze. Mik ezek az ösztönzők?

 

Direkt jutalékok. Szint elérési bónuszok. Karrier jutalékok. Új autó használati jog. Illetve a rendszer mozgatórugójához társuló hálózati jutalékok.

 

Sok cégnél a cafeteria juttatásokkal motiválják a dolgozókat, mi viszont az autós programunkkal ösztönözzük, céltudatos cselekvésre, a SEN klubtagokat.

 

 

A cafeteria juttatások, adó és járulék kedvezményekkel adhatóak és jövedelem kiegészitésként is jól jőnek, ráadásul jó érzésel töltik el a dolgozókat.

 

Az autós programmunkban ennél sokkal több előny van.

 

Ha akarod, akkor most, bizos többet össze is tudsz számolni, csak egy kicsit gondolkodni kell.

 

Egyetlenegy SEN klubtag sincs munkavégzésre kötelezve, és nem is lesz, ez csak egy opciós lehetőség, jóllehet nagyon megéri velünk dolgozni.

 

Javaslom mérlegelj, és dönts, felkészített ésszel és szívvel.

 

Azt, hogy egy új autó vásárlása esetén, mekkora összegű a lízingdíj, mennyi kezdőbefizetéssel lehet hozzájutni az autóhoz, és mennyi lesz a havi törlesztő részlet, más cégek ajánlatában, annak, kérlek nézz utána.

 

Ha ezt meg tetted, akkor majd el tudod dönteni, hogy melyik ajánlat áll közel a szívedhez, a SEN autóprogramos ajánlata, vagy mások ajánlata.

 

Azt megéri tudnod, hogy a mi programunkhoz még ezek is társulnak:

 

Direkt Bónusz:

 

 

Minden 4. direkt új hírlevél küldő szolgáltatás, vagy szolgáltatás meghosszabbítás után, a cég, a megrendelést hozó SEN Tagnak, 250€ jutalékot ír jóvá.

 

SEN Hírlevél küldő szolgáltatás és tárhely használat díja: 300 €, mind az új szolgáltatásért, mind a meghosszabbításért / 10 hónapra.

 

Karrier jutalék:

 

A SEN a karrier rendszerét úgy alakította ki, hogy alapvetően 7 alap szint és további 5 felső vezetői szint van.

 

Karrierjutalékként 18 % kerül elszámolásra, a 7 karrier szinten lévők között, figyelembe véve a szintkülönbségeket. Ennek az elosztása a 2. karierszintől kezdödik, - 3 - 6 - 9 - 12 - 15 - 18 % és ezek különbözetének a mértékében történik.

 

A karrier pont értékeknek nincs konkrét halmozódási időszaka, így az egyszer elért karrier szint, ugyanúgy mint a karrier pont érték megmarad, vagyis, nincs nulázodás, csak szintemelkedés.

 

A SEN V.I.P. divíziójában a karrier jutalék szintenként és darabonként 4,5 €. A szintkülönbözeti kifízetések itt is megtörtének, tehát összesen 27 euró kerül kifizetésre a 7 karrier szinten / daraminként. 

 

 

Speed poziciók után járó jutalékok az első alosztályban:

 

Speed Autós Pozició (SAP) bonusz jutaléka: 8000€.

 

Grátisz Speed Autós Pozició (GSAP) bonusz jutaléka: 4000€.

 

Amennyiben egy SAP vagy GSAP pozíció a C1 kategóriában kifut, abban az esetben további maximum 3000€ jutalék és 3000€ Transit jutalék kerül jóváírásra, de maximum a SEN Shop Pontok számáig.

 

A cég elkészitette a SEN klubtagok részére, az egyedi azonositóval elátott ajánlói weboldalt is.

 

Ez a SEN Sales oldal, a cég egyetlen egy havidíjas szolgáltatása, és ez az eszköz az ami a mozgatórugó szerepét tölti be a rendszeren belül. (Nem titok, hogy a havidíjat többféle módon le lehet nullázni.)

 

Mit kapnak a SEN Sales oldal szolgáltatást aktívan tartó személyek?

 

1. Internetes munkaeszközt. 2. Oneliner jutalékot. 3. Oneliner Pontokat. 4. SEN Shop Pontotakat. 5. SEN karrierpontokat. 6. Lehetöséget a havi fix jövedelemért való indulásra. 7. Jutalék jogosultságot a SEN Travel divízióban. 8. Az új autó használati jogosultság alapfeltételének a teljesülését.

 

Az autó használat mellé;

 

7. Kötelező biztosítást. 8. Ful Cascó biztosítást. 9. Téligumi garniturát. 10. Üzemanyak pénzt, max évi 1900 €-ig. 11. Szerviz költségeket. 

 

És a;

 

12.  V.I.P. alosztályokra vonatkozó, jutalék és bonusz jogosultság érdekében történő, havi aktívitás teljesülését is ezáltal kapják meg. 13. Hozzáférést is kapnak a csapatunk saját támogatói rendszeréhez.

 

Illetve, a nem várt esetekben megkapják az;

 

14. 'Örökösödési' jogokat.

 

Lényegében, ebben a tízenégy pontban felsoroltkat kaphatja, az a SEN klubtag, akinek rendezett a havi aktívitása.

 

 

EZEK UTÁN, ENGED MEG, HOGY MEGMUTASSAM

AZT AZ AUTÓT, AMIÉRT ÉN TENNI AKAROK.

 

ÍME, EZ AZ:

 

 

 

 

  

Az én választásom, elsőként, az új, Lexus IS 300h, Hybrid Sportszedán.

 

Tudod, ez a döntésem nem véletlenül született.

 

Ugyanis, ennek az autónak, kellő tekintélye és megnyerő külseje van ahhoz, hogy rámutatva, meg tudjam erősíteni azt, akinek segíteni akarok meggyőződni arról, hogy a SEN rendszerében kellő mértékben megbecsülik az embert.

 

Ráadásul, önbizalmat növelő tényező amikor egy Lexusba ültetve lehet elvinni a barátainkat kikapcsolódni, vagy megjelenni egy üzleti találkozón.

 

Egy ilyen autó látványa elgondolkodtatja, és szemléletmód váltásra késztetheti a kétkedőket, illetve negatív tapaztalatokkal rendelkező személyeket is.

 

Másrészt, nekem megtetszett ez az autó, ezét egy videót is beillesztetem róla, hogy meg mutathassam neked is. Nézd meg, ha akarod.

 

 

 

 

VAN EGY ÁLMOM…

 

Az az álmom, hogy ebben az évben minimum hét személynek segítek új autóhoz jutni.

 

Te is új autót akarsz? Ha igen, akkor kattints ide, és a megnyíló ajánlói oldalon megtalálod a regisztrációs felület megnyitásához szükséges gombot >>

 

Miért előnyös 7 személynek segíteni, aktív SEN taggá válni?

 

Mert ezáltal elérhető havi 1386 € passzív jövedelem is.

 

Mert ennyi direkt esetén már bőségesen biztosítva van a havi aktivitás is.

 

Mibe kerül az autós programban való elindulás?

 

300 euró plusz 2×35 euróba = 370 €

 

Ugyanez, másik megközelítésből kifejezve:

 

Hírlevél szolgáltatásba + SEN sales szolgáltatásba + a következő hónap aktivitásának a bekészítésébe.

 

Mi van, ha nincs annyi pénzed amennyi az autós programban való induláshoz szükséges?

 

Ebben az esetben indulj a fix jövedelmes divízióban, és ha van rá kereted, akkor kombináld a SEN travel divízióval. Ez így 35 + 35 euróból megoldható.

 

Az ajánlói munkával leggyorsabban a SEN Travel Osztályában termelhető ki a szükséges pénz.

 

Ha még ez is kihívás, akkor vesd be a kreativitásodat, és prezentáld felém az ötleteidet.

 

- Mert egy szorgalmas, és okos személy munkával mindent elérhet.

 

- Mert, könnyebb ajánlani, mint kifogásokat keresni. Ráadásul ez a munka, egy autómatizált rendszerrel, nem vesz többet időt igénybe mint, 45 másodpercet.

 

- Ezért a pár másodpercért cserébe kapsz tőlünk (ajánlástól függően) fix jövedelmet, nyaralási jogokat, autó használati jogosultságot.

 

Mit mondhatnék még? 

 

Ha a kedvedre akarsz autózni, jól akarsz élni, vagy be akarod járni a világot, akkor a folytatásért, kattint ide most, és cselekedj a belátásod szerint >>

 

 

Előre megköszönve a megtisztelő bizalmadat,
sok sikert kívánva, várlak a SEN KLUBTAGOK társaságában.

 

Üdvözlettel,

Kiss Zoltán

Tel: 06 20 314 62 69

 


  

 

 Ui.:

 

További részleteket, ide kattintva tudod megtekinteni >>