Okos megoldás a sporolásra,
és a profitálásra!
Avagy...

Kedves [név]!

 

Egy karitatív gazdasági szervezet létrehozását kezdeményeztem. Amelyben nyer-nyer szituációt megteremtve, gondoltam Önre is, mint olyan személyre, akivel a nem csak önmagunk számára tudunk jobb életkörülményeket teremteni.

 

Biztos vagyok benne, hogy kölcsönös megelégedettséggel tudunk majd együttműködni, amennyiben megtaláljuk a közös hangot. És együtt tudunk gondolkodni egy szebb és élhetőbb jövő, gazdasági alapjainak a lerakásában, egy egészen új szemléletmód szerinti cselekvési tervet követve.

 

Mivel ön intelligens, okos személy, ezért kérem a közreműködését. Egyébként, azért most tudtam kezdeményezni ezt az együttműködést, mert eljött az ideje annak, hogy digitalizált formába is elérhetővé váljanak azok a gazdasági folyamatok, amik az elmúlt évszázadok során bizonyítottak, és előbbre vitték az emberi éleletek minőségének a növelését.

 

Azt hogy milyen kiemelkedő területen, és milyen eszközökkel lehet ezt a magyar világújdonságként összerakott megoldásrendszert, a saját és a családja javára, illetve egy karitatív szervezet forrásteremtésére felhasználni, időszerű kérdésekké váltak. Ezekre a kérdésekre a válaszokat a mellékelt meghívón megjelölt időpontban kapjuk meg, annak a cégnek a gazdasági igazgatójától, ahol én is mentori munkába kezdtem.

 

Továbbá azért javaslom az említett előadás meghallgatását, mert, helyi pénz jelleggel, abban a karitatív szervezetben, aminek a megalapításán fáradozok, illetve, amiben az együttműködését kérem, ez lesz a belső elszámolási pénzhelyettesítő eszköz.

 

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődését, és önben is jelen van a szociális érzékenység, és a családjának a hosszútávú jólétének a megalapozása utáni vágy, akkor személyes megbeszélésre is kérek öntől egy időpontot.

 

Nagyra értékelve, ezúton köszönöm meg, hogy szánt időt a levelem elolvasására!

Asztali nézet