Okos megoldás a sporolásra,
és a profitálásra!
Avagy...

 

 

Mi az a partnerprogram?

 

Partnerprogram vagy ismertebb formájában Affiliate marketing az a fajta bevétel megosztás amikor az interneten jelen lévő online kereskedő egy előre meghatározott mértékű jutalékot fizet a hirdetéseit megjelenítő honlapok tulajdonosainak (affiliate partnernek).

Tehát az affiliate partner azzal tud pénzt keresni, hogy hirdetéseket helyez el (jellemzően) a saját honlapján, mellyel segít eladni a kereskedő termékeit. Cserébe a kereskedő jutalékot fizet az előre egyeztetett feltételek alapján.

A partnerprogramban nem csak az azonnali, hanem a későbbi vásárlások után is jutalékot kap az affiliate partner, amennyiben potenciális vevőket küld a kereskedő honlapjára akik később ténylegesen vásárolni fognak.

Annak érdekében, hogy a juttatások korrekt módon kifizetésre kerülhessenek a partnerprogramot üzemeltető kereskedő, vagy szolgáltató egyedi azonosítót és egy online irodát biztosít a affiliate partnernek ahol az aktuális egyenleg és egyéb hasznos információk megtekinthetők.

 

Hogyan csatlakozhatsz a partnerprogramhoz?

 

Első lépésként meg kell találni a weboldalt, amelyik a partnerséget ajánlja.

Majd miután átolvastad a regisztrációs feltételeket és ha azt elfogadod akkor ki kell töltened a jelentkezési űrlapot. Ennek a továbbítása után meg kell várnod a visszaigazolást.

A partnerprogramba való felvételed esetén e-mailben kapsz egy azonosítót egy partnerlinket. Ez a partnerlink beágyazásra kerül a megjelenítendő szöveges hírdetésben vagy bannerbe, amire ha rákattintanak a honlapodon nézelődő emberek akkor a rendszer automatikusan tudja, hogy az illető a Te vásárlód vagy ajánlottad.

A kattintás alapú partnerprogramoknál egy hirdető felületet kell kitenned a honlapodra. Pénzt akkor fizetnek ha a látogatók rákattintanak egy hirdetésre. Tehát ebben az esetben az átkattintásért fizetnek.

Vannak cégek akik a partnerprogramjuk keretében nem csak a hirdetésükről való átkattintásért, vagy a tényleges vásárlás megvalósulásáért fizetnek, hanem már az oldal megnyitásáért is amennyiben ott letöltődik a hirdetésük.

 

Vajon érdemes a partnerprogramokra alapozni a megélhetés biztosítását?

 

Igen, érdemes vele dolgozni, mégpedig annak aki weblap rendszerek felépítésében gondolkodik. Természetesen ehhez vonzó tartalommal feltöltött website-okat kell létrehozni. Így a napi 5-10 ezres látogatottságú saját honlap, vagy honlap rendszer mellet már kényelmesen meg lehet élni.

 

Összefoglalva a partnerprogram azért jó neked mert …

 

nem kell megvenned az illető cég termékét

nem kell üzlethelyiséget működtetned

nem te adod el a terméket

pénzt kereshetsz vele

 

Sajnos nagyon kevés az a partnerprogram, amellyel havi szinten komoly jövedelemre lehet szert tenni. Ezért olyan partnerprogramot érdemes választani annak aki az interneten akar pénzt keresni, amely többszintű kifizetést biztosít, magas jutalomrendszerrel!

De ehhez már másokat is saját ajánlással csatlakoztatni kell az adott parteprogramhoz. Ehhez szükséges a partnerlink megadása, na meg a személyes meggyőződésünk, hogy ezzel a munkával valóban érdemes teljes idő ráfordítással dolgozni. 

A csalódások elkerülése érdekében felhívom a figyelmed a következőre:

 

Komoly pénzt egyedül nem lehet keresni.

 

Ha hiszed ha nem ez így igaz. A naggyá váló cégek soha nem maradtak egyszemélyes vállalkozások. Sőt mi több napjainkra behálózták a földgolyót. Így akarva akaratlanul valamilyen hálózatnak a szolgáltatását használjuk.

 

Melyek ezek?

 

bank hálózatok

internet hálózatok

biztosító hálózatok

benzinkút hálózatok

mobiltelefon szolgáltatók

bolt hálózatok - hipermarketek

gyorsétteremi láncok

franchise hálózatok

projekt teamek

öko-hálózatok

stb.

 

A vállalati alkalmazkodás sikeres mintái elválaszthatatlanok a hálózatképződéstől, a globális üzleti hálózatokba való bekapcsolódástól.

 

A hálózati értékesítés napjaink egyik legdinamikusabb üzleti modellje.

 

Egy hálózat attól különleges, hogy emberek abban érdekeltek, hogy a partnereik egyre sikeresebbek legyenek.

Ne felejtsd - veszteség ér ha nem veszed tudomásul - , hogy neked senki sem fogja felajánlani a segítségét, ha valamilyen módon nem érdekelt a Te sikeredben.

Tehát csakis egy hálózatba tömörülve tudunk egymás sikereiért dolgozni, hálózat nélkül mindenki konkurense lenne a másiknak.

Ezt kiemelkedő módon bizonyítják azok a partnerprogramok amik ezt bizositani tudják számodra is.

 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

 

Kattints ide és megmutatom >>

 

 

Asztali nézet