Okos megoldás a bankolásra,
és a pénzteremtésre!
Avagy...

Az SCN digitális pénzeszközei

 

 


COVERCOIN (CC)


A rendszer pénzforgalmi pénze a COVERCOIN (CC). Ebből lehet kisebb értékű ​ anyagi javakat vásárolni​ . Ez két módon valósulhat meg: vagy közvetlenül CC elfogadó web áruházon keresztül, vagy közvetetten, valamelyik kripto tőzsde bekapcsolásával. A kripto tőzsdéken természetesen eladni is lehet CC-t, illetve beváltani forintra, euróra, vagy más digitális pénzre.


COVERCOIN alapvetően az SCN rendszerében COVERCASH beváltásával jön létre, 1:1000 árfolyamon. Felhalmozás céljára BITHARD vagyon képezhető belőle, melynek lejárati határideje nincsen.


A digitális pénzek piacán egyedülálló lehetőséget biztosít a COVERCOIN tulajdonosainak. Részt tudnak venni egy játékban, melynek nyertese 1 Bitcoin értékű BITHARD kriptopénzt nyerhet. A játékban óránként lehet szavazni a BTH árfolyamára 1 CC befizetésével.


A COVERCOIN stabil árfolyamát beépített szabályzó mechanizmus biztosítja.


COVERCASH (CH)


Ez a kripto pénz nagy értékű anyagi javak vásárlására szolgál. A COVERNOTE lejárat előtti kifizetésén keresztül jön létre. Megvásárolni is lehet digitális pénzért - alternatív coinokért.

Érvényességi ideje 1 év.


A COVERCASH kripto tőzsdéken vásárolható, eladható és elcserélhető lesz. Közvetlenül is átváltható BITHARD felhalmozási alappá vagy COVERCOIN-ra 1:1000 (tehát 1 Covercash = 1000 CoverCoin) árfolyamon, amelyeknek nincsen lejárati idejük.

 

COVERNOTE (CN)

 

A COVERNOTE a legérdekesebb tagja az SCN palettájának. Az SCN közösség bármely tagja kibocsáthatja. Úgy kell elképzelni, mint egy csekket, amelyet 5 év alatt kell visszafizetni. Ezzel a digitális eszközzel lehet nagyobb értékű vagyontárgyakat megvásárolni. Közgazdasági szempontból ez hitelpénz, fedezete a kibocsátó BITHARD vagyona. Működése nagyban hasonlít a váltóra. Kamatmentes, de kezelési költsége van, a kibocsátás összegének 5%-a, melyet BITHARD-ban kell megfizetni. Érdekes tulajdonsága a COVERNOTE-nak, hogy fedezetlenül is, a BITHARD vagyon legfeljebb 20-szorosáig lehet kibocsátani.

 

A fedezetlen COVERNOTE-ot csak a rendszeren belül lehet értékesíteni, míg a fedezettel rendelkező COVERNOTE-ért lehet anyagi javakat vásárolni.

 

A kifizetett COVERNOTE alakul át COVERCASH-sé.

 

BITHARD (BTH)Ez a legbonyolultabb kriptopénz a rendszerben. Feladata a felhalmozás és a fedezet képzés. Legjobban egy pénzeszköz arany fedezetéhez hasonlít. Ez a digitális kriptopénz biztosítja a felhalmozás lehetőségét a rendszerben. Mellette még 3 kisegítő kriptopénz létezik, melyek megkönnyítik működését:

 

 

1. HARD - Bitcoinban megvásárolt BITHARD alap

 

2. FREEHAR D - az új jelentkezők számára ingyen biztosított BITHARD

 

3. VERI FIED FREEHARD - az új jelentkezők azonosítási folyamata után létrejövő BITHARD alap 

 

 

 • BitCoin árfolyam:

   

   

  Egyszerű Bitcoin átalakító az
  aktuális árfolyam szerint:


   
   
   

   
   
 • Van amire nagyon megéri időt szánni

   

  Ha még nem vagy tagja a
  Smart Cripo Note közösségünknek, akkor
  most kattints a következő gombra, és a
  regisztrációs felület nyílik meg:

   

Asztali nézet