Okos megoldás a bankolásra,
és a pénzteremtésre!
Avagy...

SCN KÖZGAZDASÁGI ALAPOK

 

Az SCN közgazdasági alapjairól, használatáról Vezér-Szörényi László, az SCN szakmai igazgatója készített egy részletes tanulmányt.

 

Olvass, tanulmányozz, válj gazdaságilag szabaddá!

 

Aki a közreadott tanulmányt olvassa és elmélkedve végiggondolja, a benne foglaltakat megszívleli, és annak megfelelően cselekszik, az garantáltan profitálni tud a közkincsé tett tanulmányból.

 

Akarod, vagy sem, Te tudod!

 

Aki a megoldást keresi az anyagi biztonságának a megteremtés érdekében, az itt immár megtalálhatja.

 

Adóság csapdába vagy?

 

Nincs elég pénzed a számlákra?

 

Személyes céljaid valóra váltásához nincs elég pénzed?

 

Növelned kell a bevételeidet, de már nincs energiád másod, vagy harmad állást vállalni?

 

Új ingatlan, új lakás, vagy új családi ház vásárlásához szeretnél fedezetet, de eddig nem tudtad, hogy hola a megoldás?

 

Semmi gond, de csak abban az esetben, ha szánsz időt az SCN közgazdasági alapjainak az átolvasására, mert egy sorsfordító tudás kerül a birtokodba!

 

Ébresztő, nem akármiről irok!

 

Ahol a szociális támogatórendszer, tárt kezekkel engedi szabadjára a segítségért könyörgő embereket.

 

Ott, ahol már a polgármesterek közbenjárásával sem lehet több anyagi támogatás adni.

 

Ott, ahol a segíteni akaró alapítványok, tenni akaró szociális szövetkezetek tehetetlenek, mert az az ember aki hozzájuk fordult, elkeseredettségében, mit utolsó szalmaszálba kapaszkodva, megoldást remélve, nincs olyan mentális helyzetben, hogy a saját érdekében önnálóan tenni tudjon, a saját részt felvállalva, kikerülve a bajból, a nincstelenségből. Ott, vajon mit lehet tenni?

 ...

 

Ott mi még meg tudjuk ragadni a nagykorú, gyámság alatt nem álló személyek kezét, és az SCN világújdonságának a szociálisan érzékeny mentorai által, sorsfordító támogatást tudunk adni.

 

Én, Kiss Zoltán ezek közé a mentorok közé akarok tartozni, mert eddig még csak szellemi segítséget tudtam adni az embereknek, ezentúl már anyagi támogatásnak a biztosításához szükséges kiváló eszköz is a birokomba került.

 

Ennek a jegyében osztom meg itt, azt a linket, ami elérhetővé teszi Vezér-Szörényi László által elkészített SCN Közgazdasági Alapok című tanulmányt.

 

A tanulmány letöltése érdekében kattints ide, és menteni tudod a saját készülékedre, az SCN Közgazdasági Alapok című tanulmány >>

 

 


 

 

Erre a tudásanyagra épülő megoldásrendszer
ide kattintva ismerhető meg >>

 

Asztali nézet