Okos megoldás a bankolásra,
és a pénzteremtésre!
Avagy...

SCN Vallet jelentősége,

avagy,

a bevezető kedvezmények általi, BTH vásárlás jelentőségének a megértéséhez

 

A BTC átváltására, az SCN által fejlesztett fizetőeszközeinkre, nagy jelentőséggel bír. Ennek a megértését, a következő alap információk segítik:

 

Az SCN rendszerében mi egy teljesen új innovatív fizetőeszköz bevezetésén dolgozunk.

 

Amennyiben az SCN rendszere világdevizává válik, bolygónk számára meg fogja teremteni a pénzbőséget, és jobban át fogja alakítani társadalmunkat, mint bármi ezelőtt az elmúlt 6000 évben.

 

Az SCN rendszerében nincsenek induló csomagok, viszont tőkeképzésre vagyis a saját vásárlásaink fedezetének a biztosítására, jó megoldást kapunk.

 

Az OKOS FEDEZET megszerzése érdekében a rendszer a BTC / BTH váltására ad lehetőséget.

 

BTH vásárlás” alatt azt értjük, hogy a rendszeren kívül megszerzett Bitcoin átváltásra lehetőséget kapunk.

 

Vagyis a BTC-t átesszük, az SCN által fejlesztet VALLET-be, amit alanyi jogon, minden 18 éven felüli személynek elérhetővé tesz globálisan a rendszerünk.

 

Az átváltásra min. 0,01 BTC és az 1 BTC összeghatárok között van lehetősége egy adott partnernek.

 

A VALLET kifejezés magyarul pénztárcát jelent.

 

A mi rendszerünkben a cég által fejlesztett vallet tulajdonképpen egy olyan applikáció ami számítógépen, okostelefonokon, illetve ehhez hasonló eszközökre telepítve válik használhatóvá.

 

A regisztráció megerősítése esetén, ehhez a digitális pénzhelytesitő eszközeinket kezelni tudó új pénztárcához kapunk hozzáférést.

 

Ezért mondhatjuk azt, hogy a BTH vásárlása esetén valójában az egyik saját pénztárcánkból a másik saját pénztárcánkba utaljuk át a pénzünket.

 

Abban az esetben, ha nincs BTC a birtokunkban a Blockchain Solutions Zrt. elvégzi helyettünk az átváltás. Így, ha akár forintunk van, vagy akár euróval rendelkezünk, a BTC beszerzésével nem kell foglalkoznunk mert BTH vásárlást az imént említett két FIAT pénzel is, mi mint felhasználók, le tudjuk bonyolítani.

 

Azért van szükség erre az átváltásra, mert az SCN rendszerébe csak BTC megy be és csak BTC jön ki.

 

Mivel az SCN 4 fő és több segéd digitális kriptopénzt vezetett be. Ebből kettő technikai, kettő közgazdasági jellegű. Így, ez a fajta megoldás egy olyan korrekt lehetőséget nyújt a biztonságra és növekedésre, amelyet a jelenleg elérhető pénzügyi eszközökkel lehetetlen lenne megvalósítani.

 

Egyébként BTH nem csak BTC átváltásával kerülhet az SCN-es saját pénztárcánkba. Új tagok meghívásával, illetve az ajándékba kapott FeeHard felhasználásával is hozzájuthatunk, alanyi jogon, BTH-hoz. Így a mély szegénységben tengődő emberek is esélyt kapnak az egzisztenciájuk, 0-ról való felépítésére.

A Smart Crypto Note rendszerének elsődleges célja, hogy lehetőséget adjunk az embereknek a digitális pénzhelyettesítők és a blockchain segítségével, elsősorban nagy értékű javakat (pl. ingatlan, autó) kedvező feltételekkel, és biztonságosan megszerezni, ill. később a webáruházakban bármilyen egyéb terméket, szolgáltatást megvásárolni.

Mindezt, az SCN vallet használatával tudod elérni, mégpedig jelentős helyzetelőnybe kerülve, azokhoz képest akik az államok, illetve a bankok által kibocsátott FIAT pénzeket használják csereeszközként, az üzleti tranzakciók lebonyolítása során.

 

Tudjuk sokan csak odáig látnak el, hogy a következő hónapban miből fizetik ki a számláikat, miből tudnak majd élelmet venni, de ez nem az Ő hibájuk miatt van alapvetően így. Ez a jelenlegi globális-világrendszer hibája.

  

Nade aki keresi a megoldást, azaz a szabaddá válás járható útját, megtalálhatja.

 

Visszatérve az alap témánkhoz, a következőkre figyeljünk most.

 

Mivel még, a bevezető szakasz elején vagyunk ezért, elérhetőek bármely SCN-hez regisztrált valós személy számára az előre beprogramozott, idő pecsétel ellátott, kedvezmények. Igaz, az idő múlásával 2019. január 10-étől napi 1%-kal csökken ez a bevezető kedvezmény. Ez publikus hír volt a kezdetektől fogva, csak a dátum módősút különböző technikai okok miatt.

 

Egyébként a különböző kiírt promóciók teljesítése esetén van lehetőség még a később érkező új tagjainknak is az előnyösebb feltételek megszerzésére. (lásd: Duplázó prémium szorzós csoport indítás, aminek a mostani záró határideje február 15.).

 

Példák:

 

Mit jelent a 20x-os bevezetési kedvezmény, a számok tükrében?

 

0.01BTC értékben vásárolsz BTH-t, akkor 200 BTH került jóváírásra
(0,01 x 20 x 1000 = 200)

 

2019. 01.09-ig bezárólag,
a következő árfolyam szerint lehetett számolni:

 

Váltószám: 1BTC = 1000 BTH

 

Ez az árfolyam, a bevezető prémium szorzó nélkül:

 

1000 BTH = 1 BTC

 

10 BTH = 0,01 BTC

 

1 BTH = 0,001 BTC

 

20x bevezető kedvezménynek köszönhetően lehetett, 0,01 BTC átváltásával 200 BTH fedezeti tőkét képezni az SCN Walletbe azaz a saját pénztárcába, annak aki javára forditotta a néhány honappal ezelőtt meghírdetett, határidőhöz kötött promociót.

 

Az SCN rendszer fizetőeszközei:

 

A kipróbálásra szánt ajándék: FREEHARD, verifikáció után lesz belőle: HARD.

 

1000 Hardonként átalakul 1000 BitHard-dá, azaz fedezeti kripto eszközzé.

 

Minden regisztráló 0,05 BTC értékben FreeHard-ot kap. Ezalapján volt látható az egyenlegnél 1000 FreeHard.

 

2019. 01.09-ig bezárólag, ezt követően ez a képlet használható:

 

(0,05 x (napi aktuális bevezető szórzó) x 1000 = FreeHard

 

Ez alapján a rendszer automatikusan felajánlja a kibocsátandó 200 CoverNote-ot, melynek költsége a vallet BTH egyenlegén lévő Hard-dal fedezhető.

 

 

További krypto fizetőeszközeink:

 

BiTHard (BTH), CoverNote (CN), CovercasH (CH) váltószám: 1/1/1/1

 

Az SCN külső tőzsdére kivihető fizetőeszköze:

 

CoverCoin (CC),

 

CC váltószáma:

 

1/1000 a BTH-hoz

 

1/1000 a CH-hoz

 

 

Mi a CoverNote (CN?)

 

Fedezettel rendelkező új-generációs kripto-eszköz, a CSEKK digitalizált formája, egy fizetési ígérvény, mely 5% HARD vagy Bithard-ban fizetendő költséggel, alanyi jogon kiállítható.

 

A kiegyenlítést BTH-ban vagy FIAT valutában (nemzeti valutában) is megteheted.

 

FONTOS!

 

Aki rendelkezik BTH-val, a jövőben mindig meg tudja vásárolni nagy értékű szükségleteit CoverNote kiállításával, mintegy kamatmentes, halasztott hatályú fizetéssel, amint a nemzetközi SCN közösség tagjai körében ez a megoldás egyre nagyobb népszerűséget élvez.

 

A BTH különösen kedvező áron megvásárolható a programozott árfolyamnövekedés fázisban, 2019. április 4-ig.

 

A bevezetési kedvezménynek köszönhetően január 09-ig bezárólag 20x-os mennyiségű BTH került jóváírásra 0,01-0,99 BTC-ért történő vásárlás esetén.

De akár DUPLA prémium szorzó is érvényesíthető 1 BTC-s vásárláskor. (1 BTC=40.000 BTH), 2019.03.31-ig.

Hogy hogyan valósítható meg a 40x szorzó elérése még most is,
ha akarod hívj, és megbeszéljük.

 

 A BTH-t, azaz a fedezeti kriptopénzt
munkával is meg lehet teremteni, azoknak akiknek
nem áll módjában vásárolni BTH-t. 

 


 

 

Ha még nem vagy tagja a
Smart Cripo Note kiközösségünknek, akkor
most kattints a következő zöld gombra, és a
regisztrációs felület nyílik meg:

 

 

 


 

Ha további részletekért is kiváncsi vagy,
akkor kattints ide >>

 

Asztali nézet